Kokous Suomenlinnassa

Jos aikaa on koko päivä, suosittelemme purjehduspäivän lomaan kokousta Suomenlinnan merihistoriallisessa miljöössä Helsingissä.

Ryhmäkoko s/y Belmontilla  on max 18 henkeä, isommille ryhmille järjestämme purjehduksia kahdella veneellä, jolloin mukaan mahtuu 30 henkeä (18+12). Suomenlinnasta löytyy hyvin varusteltuja kokoustiloja erikokoisille ryhmille.

Päivän ohjelma alkaa aamiaisella veneessä kotisatamassamme Katajanokalla. Aamupäivän aikana ehditään ottaa tuntumaa Kruunuvuorenselän tuuliin ja katsella Suomenlinnaa mereltä. Puolen päivän  jälkeen rantaudutaan Suomenlinnaan, jossa nautitaan lounas Ravintola Panimossa ja vetäydytään työskentelemään. Kokouksen jälkeen köydet irroitetaan paluupurjehdukselle, joka kelin ja aikataulun mukaan voi suuntautua esim. Pihlajasaaren ja Lauttasaaren selän kautta Merisataman ja Kaivopuiston ohi. Purjehduksen lomassa nautitaan pientä suolaista iltapalaa, Katajanokalle palataan n. klo 19.

Veneeltä löytyy asiakkaidemme käyttöön pelastusliivit, sateenpitävät purjehdusasut sekä saappaat.

Kokouspäivään on yhdistettävissä myös sauna, illallinen – tai molemmat.

Hinta ryhmäkoon ollessa 14 henkeä, 234 euroa / hlö + 10% alv. Hinta sisältää kokoustilat Ravintola Panimossa tarjoiluineen (kahvit ja lounas), päiväpurjehduksen s/y Belmontilla miehistöineen, purjehdusvarusteet ja merieväät.

Kysy lisää kokouspaketista asiakaspalvelustamme.