s/y Belmont mukana Itämeren suojelussa

s/y Belmont valjastetaan kuluvana vuonna työhön Itämeren puolesta – veneen omistava Venevuokraamo Jahti Oy lahjoittaa 10 % juhlavuoden tuotoistaan John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri –hankkeille.

”Puhdas meri ja saaristo on meille kaikille purjehtijoille hyvin tärkeä. Vakuutuimme John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden konkreettisista tuloksista sekä pitkän ajan toimintasuunnitelmasta ja päätimme siksi lahjoittaa tähän työhön. Tavoitteenamme on samalla kasvattaa tietoisuutta Itämeren tilasta ja suojelumahdollisuuksista sekä haastaa muut organisaatiot ja merenkulkijat mukaan talkoisiin puhtaan Itämeren puolesta”
Joakim Hildén, Venevuokraamo Jahti Oy:n toimitusjohtaja

Yli 10 vuotta tuloksellista Itämeren suojelutyötä

John Nurmisen Säätiö on toiminut Itämeren suojelemiseksi yli 10 vuotta. Säätiö on tässä ajassa käynnistänyt 25 Puhdas Itämeri -hanketta, josta 17 on saatu valmiiksi. Hankkeissa ja muissa Itämeren yhteistyöprojekteissa on vähennetty Suomenlahtea rehevöittävää vuotuista fosforikuormitusta noin 75 % prosentilla.

Säätiöllä ollaan tyytyväisiä uuteen yhteistyökumppaniin.

”S/y Belmont on upea keulakuva Itämeren suojelutyölle. Olemme todella ilahtuneita siitä, että työmme koetaan merkitykselliseksi ja että juhlavuoden tuotoista lahjoitetaan näin huomattava osa Itämeren suojeluun”
Annamari Arrakoski-Engardt , Asiamies, John Nurmisen Säätiö

Lue lisää John Nurminen säätiön sivuilta

Lisätiedot:

Joakim Hildén
Toimitusjohtaja, s/y Belmont, Venevuokraamo Jahti Oy
+358 (0)40 5093813
joakim.hilden(at)sy-belmont.com

Annamari Arrakoski-Engardt
Asiamies, John Nurmisen Säätiö
+358 (0)400 477 878
annamari.arrakoski-engardt(at)jnfoundation.fi